Ajankohtaista

Webinaarivartti: Tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet Perjantai 13.12. klo 13:00 - 13:15 Ruokalaakso järjestää perjantaina 13.12. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin aiheena SavoGrow'n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Se vie vain vähän...

 Muovi elintarvikepakkauksissa - hyvis vai pahis? Ruokalaakso järjesti  Elintarviketieteiden Seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston kanssa muoviseminaarin tiistaina 29.10.2019. Tilaisuuden tallenne sisältää Muoviteollisuus ry:n, SIBLabs'n Amcor Flexibles EMEA - Valkeakosken sekä Thomeko...

Muovi elintarvikepakkauksissa - hyvis vai pahis? B5015 (5.kerros), Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1 Tiistai 29.10.2019 klo 14 - 16:30 Ruokalaakso järjestää yhdessä Elintarviketieteiden Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston kanssa maksuttoman muoviseminaarin tiistaina 29.10. Tervetuloa kuulemaan puheenvuoroja...

Webinaarivartti: Suolistomalli ja sen hyödyt yrityksille sekä yhteistyökumppaneille Ruokalaakso järjesti perjantaina 20.9. webinaarin, jossa kerrottiin Itä-Suomen yliopistolla ravitsemustieteellä rakennettavasta suolistomallista, sekä sen hyödyistä yrityksille ja yhteistyökumppaneille. Asiantuntijoina Anna Kårlund ja Carlos...

Syksyllä 2019 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 26.8. Täydennyskoulutuksen elintarviketeknologian moduuli alkaa 20.9. klo 13 Ruokalaakson webinaarivartti - Suolistomalli 24.9. klo 12 - 16 Laatua ympäristövastuullisuudesta ja...

Syyskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä syyskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Webinaarivartti: Suolistomalli ja sen hyödyt yrityksille sekä yhteistyökumppaneille Perjantai 20.9. klo 13:00 - 13:15 Ruokalaakso järjestää perjantaina 20.9. klo 13:00 – 13:15 ensimmäisen webinaarivarttinsa. Webinaarissa kerrotaan Itä-Suomen yliopistolla ravitsemustieteellä rakennettavasta suolistomallista, sekä...

Syyskuun 2019 uutiskirjeessä esiteltiin marjapilotin etenemistä. Tutustu marjapilotin ateriakoe-osioon tarkemmin tämän laajennetun artikkelin avulla. Ruokalaakson marjapilotin kliininen ateriakoeosio (MAQUA-tutkimus) käynnistyi syyskuun alussa Itä-Suomen yliopiston Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikössä. Rekrytointi-ilmoitus herätti...

Etsitään tutkittavia mustaherukkatutkimukseen Ruokalaaksossa Itä-Suomen yliopiston kliinisen ravitsemustieteen yksikössä alkaa tutkimus, jossa selvitetään mustaherukan vaikutuksia aterianjälkeiseen verensokerivasteeseen. Tutkimukseen sisältyy neljä tutkimuskäyntiä syys-joulukuussa 2019 Kuopion kampuksella (Canthia-rakennus, Yliopistonranta 1C). Tutkimuskäynnit ovat arkiaamuisin...