Ajankohtaista

Tämän päivän tuotemarkkinoilla kuluttajien mielipiteillä on merkitystä ja kuluttajalähtöisyyden selvittäminen kuuluu yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin. Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä  ja käytettävyydestä kuluttajilla. Näin tuotteita voidaan kehittää...

Tammikuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Tammikuun 2020 uutiskirjeessä esiteltiin Ruokalaakson elintarviketeknologiseen osuuteen liittyviä toimenpiteitä. Tutustu muutamiin hankeyritysten kanssa tehtyihin elintarviketeknologisiin kehittämistoimenpiteisiin tästä laajennetusta artikkelista. Yksi Ruokalaakson isoista kokonaisuuksista on alueellisen elintarviketeknologisen osaamisen ja saatavuuden kehittäminen yritysten...

Keväällä 2020 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 29.1. klo 13 - 15 Ruokalaakson marjaseminaari (kutsuvierastapahtuma) 3.2. Täydennyskoulutuksen elintarvikehygienia ja -turvallisuus moduuli alkaa 7.2. klo 13 alkaen Ruokalaakson...

Webinaarivartti: Tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet Ruokalaakso järjesti perjantaina 13.12. webinaarin, jossa kerrottiin Kehitysyhtiö SavoGrow'n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuuksista. Esittelijöinä tuotekehittäjä Johanna Kekäläinen ja elintarvikeasiantuntija Petri Hanhineva SavoGrow'lta. Katso tallenne! Alkuperäinen esityspäivä: Perjantai 13.12.2019 klo 13:00 -...

Ruokalaakson väki kiittää kuluneesta vuodesta ja osallistumisesta toimintaan. Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulun aikaa sekä menestystä tulevalle vuodelle!  ...

Marraskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä marraskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...