Ajankohtaista

Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Tämän päivän tuotemarkkinoilla kuluttajien mielipiteillä on merkitystä ja kuluttajalähtöisyyden selvittäminen kuuluu yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin. Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä  ja käytettävyydestä kuluttajilla. Näin tuotteita voidaan kehittää...

Webinaarivartti: Kuluttajalähtäisyys tuotetestauksessa - kuluttajatutkimus Ruokalaakso järjesti perjantaina 7.2. webinaarin, jossa kerrottiin Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food -yksiköstä sekä kuluttalähtöisyydestä tuotetestauksessa. Esittelijänä TKI-asiantuntija Johanna Kantala Savonialta. Katso tallenne! Alkuperäinen esityspäivä: Perjantai 7.2.2020 klo 13:00-13:15   Tallenne...

Tämän päivän tuotemarkkinoilla kuluttajien mielipiteillä on merkitystä ja kuluttajalähtöisyyden selvittäminen kuuluu yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin. Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä  ja käytettävyydestä kuluttajilla. Näin tuotteita voidaan kehittää...

Tammikuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Tammikuun 2020 uutiskirjeessä esiteltiin Ruokalaakson elintarviketeknologiseen osuuteen liittyviä toimenpiteitä. Tutustu muutamiin hankeyritysten kanssa tehtyihin elintarviketeknologisiin kehittämistoimenpiteisiin tästä laajennetusta artikkelista. Yksi Ruokalaakson isoista kokonaisuuksista on alueellisen elintarviketeknologisen osaamisen ja saatavuuden kehittäminen yritysten...

Keväällä 2020 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 29.1. klo 13 - 15 Ruokalaakson marjaseminaari (kutsuvierastapahtuma) 3.2. Täydennyskoulutuksen elintarvikehygienia ja -turvallisuus moduuli alkaa 7.2. klo 13 alkaen Ruokalaakson...