Ajankohtaista

Palvelumuotoilu on menetelmä, joka keskittyy suunnittelemaan ja kehittämään kokonaisvaltaisia ja käyttäjälähtöisiä palveluita. Se integroi muotoilun, liiketoiminnan ja käyttäjäkokemuksen näkökulmat, pyrkien parantamaan palveluiden laatua, käyttäjäkokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Palvelumuotoiluprosessi voi sisältää muun...

Kuopiolainen Aminoversum Oy investoi lisää tuotantokapasiteettiin, päätuotteen eli proteiinikeksin kasvaneen kysynnän vuoksi. Planet Aminon perustajajäsen ja toimitusjohtaja Simo Putkuri toteaa, että kasvava kysyntä on pienelle elintarvikealan yritykselle elintärkeää ja luo uskoa...

Kolme ensimmäistä kuluttajatutkimuspilottia käynnistyi syksyllä 2023 FOODNUTRI-hankkeen yhtenä tavoitteena on ollut selvittää kuluttajien asenteita täysin uudenlaisiin ruokiin ja raaka-aineisiin. Kulutus- ja ruokailutottumukset ovat muuttumassa merkittävästi. Kasvisruoan ja kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä kasvaa...

Tervetuloa FoodRobo - Ruokarobotiikka ja -automaatioympäristön kehittäminen -hankkeen päätösseminaariin 22.9.2022 klo 13:30-15:30. Tilaisuus on verkossa (zoom). Ohjelmassa kuulemme hankkeessa tehdyistä toimenpiteistä, mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja sekä lopuksi kiteytämme Kirnu Kreativ:n johdolla ruokapalveluluiden kehittämistarpeet...

Elintarvikkeiden säilyvyyden parantaminen ja laadun varmistaminen uusilla tekniikoilla kehityshanke Paikka: MS300, Yliopistonranta 1, Medistudia rakennus, KUOPIOSeminaaria voi seurata myös Teams-etäyhteydellä , linkki lähetetään ilmoittautuneille. OHJELMA: 13.15-13.20 Tervetuloa, avajaissanat, Jenni Korhonen, projektipäällikkö, UEF13.20-13.50...

Aika: 11.5.2022 klo 14:00-17:00 Paikka: Zoom (linkin Zoomiin saat ilmoittautumisen yhteydessä automaattisessa kuittausviestissä) Ilmoittautuminen 10.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49 (jos olet ilmoittautunut mukaan jo aiemmin, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa) Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on...

FoodRobo-Ruokarobotiikka ja-automaatioympäristön kehittäminen-hanke järjestää Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarjan alkaen huhtikuusta 2022.Ensimmäinen työpajoista järjestetään Zoomin kautta tiistaina 5.4. klo 14:00-17:00Ilmoittautuminen 4.4. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49 Osallistumislinkki tulee ilmoittautumisen kuittausviestissä.Tervetuloa tilaisuuteen keskustelemaan,...