Ajankohtaista

FOODNUTRI-hankkeessa kehitetään Euroopan unionin osarahoituksella digitaalista verkkotyökalua, Ravitsemusnavigaattoria, ruokavalion laadun arvioimiseen ja automaattiseen palautteenantoon. Ravitsemusnavigaattori pohjautuu diabeteksen ehkäisytutkimuksissa kehitettyyn ja validoituun Ruokavalioindeksiin. Kehittäminen tapahtuu moniammatillisessa yhteistyössä asiakasrajapinnassa palvelumuotoilua ja käytettävyystestauksia...

FOODNUTRI-hankkeessa (EAKR) kehitetään digitaalista verkkotyökalua, Ravitsemusnavigaattoria, ruokavalion laadun arvioimiseen ja automaattiseen palautteenantoon. Ravitsemusnavigaattorissa ruokavalion laatu arvioidaan Ruokavalioindeksillä. Ruokavalioindeksi on tieteellisesti arvioitu työkalu, joka on kehitetty diabeteksen ehkäisytutkimuksissa. Ravitsemusnavigaattori sopii kuluttajille itsehoidon...

Palvelumuotoilu on menetelmä, joka keskittyy suunnittelemaan ja kehittämään kokonaisvaltaisia ja käyttäjälähtöisiä palveluita. Se integroi muotoilun, liiketoiminnan ja käyttäjäkokemuksen näkökulmat, pyrkien parantamaan palveluiden laatua, käyttäjäkokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Palvelumuotoiluprosessi voi sisältää muun...

Kuopiolainen Aminoversum Oy investoi lisää tuotantokapasiteettiin, päätuotteen eli proteiinikeksin kasvaneen kysynnän vuoksi. Planet Aminon perustajajäsen ja toimitusjohtaja Simo Putkuri toteaa, että kasvava kysyntä on pienelle elintarvikealan yritykselle elintärkeää ja luo uskoa...

Kolme ensimmäistä kuluttajatutkimuspilottia käynnistyi syksyllä 2023 FOODNUTRI-hankkeen yhtenä tavoitteena on ollut selvittää kuluttajien asenteita täysin uudenlaisiin ruokiin ja raaka-aineisiin. Kulutus- ja ruokailutottumukset ovat muuttumassa merkittävästi. Kasvisruoan ja kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä kasvaa...

Tervetuloa FoodRobo - Ruokarobotiikka ja -automaatioympäristön kehittäminen -hankkeen päätösseminaariin 22.9.2022 klo 13:30-15:30. Tilaisuus on verkossa (zoom). Ohjelmassa kuulemme hankkeessa tehdyistä toimenpiteistä, mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja sekä lopuksi kiteytämme Kirnu Kreativ:n johdolla ruokapalveluluiden kehittämistarpeet...

Elintarvikkeiden säilyvyyden parantaminen ja laadun varmistaminen uusilla tekniikoilla kehityshanke Paikka: MS300, Yliopistonranta 1, Medistudia rakennus, KUOPIOSeminaaria voi seurata myös Teams-etäyhteydellä , linkki lähetetään ilmoittautuneille. OHJELMA: 13.15-13.20 Tervetuloa, avajaissanat, Jenni Korhonen, projektipäällikkö, UEF13.20-13.50...