Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen

Torstai 4.6. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää torstaina 4.6. klo 13:00 alkaen webinaarivartin, jossa esitellään vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen. Asiantuntijana webinaarissa toimii Ruokalaakson elintarviketeknologi Tommi Laaksonen, joka esittelee webinaarissa kolme esimerkkiä: kuivajääpuhdistus, ultraviolettisäteilytys (UV-C) sekä korkeapaineprosessointi (high pressure processing, HPP). Webinaariin voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, sillä osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/49CC3BB5CD916D88

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta.

 

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää webinaarin aikana. Livelähetyksen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä Zoom-linkki lähetetään vain ilmoittautuneille. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.

 

Tilaamalla Ruokalaakson uutiskirjeen tai seuraamalla meitä somessa, pysyt ajantasalla tulevista webinaareista.