Ruokalaakso | Aineistot
15138
page-template,page-template-full_width_alasivu,page-template-full_width_alasivu-php,page,page-id-15138,page-child,parent-pageid-14391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ruokalaakson aineistot

Aineistoista löydät ilmestyneet uutiskirjeet sekä artikkeleita, julkaisuja ja muita materiaaleja Ruokalaaksoon liittyen.

Uutiskirjeet

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein.

Artikkelit ja muut julkaisut

  • Jyrälä, H. Yhteistyöllä menestykseen. NMT-lehti. Ruoka & Juoma 2019. s.9.
    Lue verkossa: https://issuu.com/nmtkuopio/docs/ruoka_2019
  • Kårlund, A., Gómez-Gallego, G., Turpeinen, A. M., Palo-oja, O-M., El-Nezami, H., Kolehmainen, M. Protein Supplements and Their Relation with Nutrition, Microbiota Composition and Health: Is More Protein Always Better for Sportspeople?  Review. Nutrients 2019, 11(4), 829; doi: 10.3390/nu11040829
    Lue verkossa: https://www.mdpi.com/2072-6643/11/4/829/htm
  • Vornanen, J. Ruokalaakso verkostoituu. Ammattikeittiö. Nro 04/2018.
  • Uusia avauksia Ruokalaaksossa. Savon Xpress. Koulutus. Syksy 2018. s.4.
    Lue verkossa: https://www.xpress.fi/uusia-avauksia-ruokalaaksossa/
  • Jyrälä, H. Ruokalaakso yhdistää elintarvikesektorin. NMT-lehti. Ruoka & Juoma 2018. s.10.
    Lue verkossa: https://issuu.com/nmtkuopio/docs/ruoka_ja_juoma_2018
  • Ruokalaakso-verkosto starttaa Pohjois-Savossa. Kehittyvä elintarvike. Nro 3/2018. Digitalisaatio, Robotiikka & Logistiikka, s.11.

Logo ja graafinen ohjeistus

Tietosuojaseloste

Ruokalaakso toimii Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.