Ruokasektorin ekosysteemitilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemitilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – kansallista kaaosta vai koordinoitua yhteistyötä? Hyödyt ja mahdollisuudet yrityksille.

Ruokalaakso järjestää tiistaina 22.9.2020 klo 13:00 – 15:30 ekosysteemitilaisuuden ”Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – kansallista kaaosta vai koordinoitua yhteistyötä?. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä yritysten roolista ruokasektorin ekosysteemeissä ja klusterivalmistelussa, sekä saattaa ruokasektorin parissa toimivia tahoja yhteen. Yrityksiltä toivotaan näkökulmia yhteistoiminnan edistämiseen.

Ohjelma tarkentuu elokuussa, mutta luvassa on jo sovittuja, lyhyitä puheenvuoroja yritysnäkökulmasta.

13:00 – 14:00 Tilaisuuden avaus; Jenni Lappi, Ruokalaakso

Ekosysteemit ja Eu-klusterit tukemassa yritysten toimintaa; Päivi Vestala, Pohjois-Savon liitto

Food & Beyond -ekosysteemin visio ja tavoitteet sekä käytännön toiminta; Mirva Lampinen, VTT

Yhteistyöllä ruokasektoria kehittämään, case Arktinen Älykäs maaseutuklusteri Lapista; Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi

14:00 – 14:15 Virkistäytymistauko

14:15 – 15:00 Yrityspuheenvuorot, paneelikeskustelu – yritysten rooli klusterissa

15:00 – 15:15 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

 

Tilaisuuden ajankohta kannattaa varata jo kalenteriin. Ilmoittautuminen avautuu elokuun lopulla.