Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta! Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa elintarvikeketjun osa-alueita kestävästä ruoan tuotannosta terveellisen...

Suomelle julkaistiin usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Strategian sisältöä käydään Ruokalaakso-yhteistyöverkoston johdolla läpi kaikille avoimessa tilaisuudessa elokuussa, 23.8. klo 14-16. Tavoitteena on tarkastella strategiaa...

Kesäkuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin ensimmäinen  yhteinen uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille sekä klusterin jäsenten yhteyshenkilöille. Uutiskirje ilmestyy 3-4 kuukauden välein, painottuen ainakin aluksi...

[vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=Ed-RCLQaKAw']   Osa 4 - Elintarvikkeet globaaleilla markkinoilla Kuluttajien makumieltymykset  ja -tottumukset vaihtelevat maantieteellisen sijainnin mukaan. Mitä elintarvikeyrityksen kannattaa pohtia globaaleilla markkinoilla? Mitä kaikkea elintarvikkeen alkuperä voi tarkoittaa? Elintarvikkeet markkinoilla -videosarjan viimeisessä...

Maaliskuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje on ilmestynyt Ruokalaakso-hankkeen aikana noin kahden kuukauden välein. Uutiskirjeessä on kerrottu Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Jatkossa uutiskirje ilmestyy...

Yhtenä Ruokalaakso-hankkeen tavoitteena on ollut elintarvikealan osaamisen lisääminen laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmistä. Kyseisiin järjestelmiin liittyen Ruokalaakson toimija SavoGrow järjesti hankkeessa kolme elintarvikeyrityksille suunnattua maksutonta tilaisuutta: 22.4.2020     Ruokalaakson elintarviketurvallisuusseminaari (½pv). Toteutus yritysyhteistyönä, aiheena...

[vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=LP-0AdNIBQg']   Osa 3 - Brändit ja brändimielikuvat Mitä brändin avulla tavoitellaan? Mitä se kertoo kuluttajalle? Millaisia mielikuvia kuluttajat liittävät brändeihin? Elintarvikkeet markkinoilla -videosarjan kolmannessa osassa käsitellään brändiä sekä brändimielikuvia. Tekstityksen pois tai...

Suomelle terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia   Aika on kypsä Suomen ruokajärjestelmän muutokselle. VTT, Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistot, Luonnonvarakeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Ruokavirasto määrittivät elintarviketutkimukselle suunnan, joka...

Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.