Elintarviketutkimusstrategian jalkauttaminen etätilaisuutena

Elintarviketutkimusstrategian jalkauttaminen etätilaisuutena

Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta!

Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa elintarvikeketjun osa-alueita kestävästä ruoan tuotannosta terveellisen ravitsemuksen huomioimiseen. Pääset tutustumaan strategiaan suomeksi tästä!

Tule mukaan keskustelemaan siitä, miten sovellamme strategiaa Pohjois-Savossa ja mihin toimii tulisi jatkossa panostaa enemmän! Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä 23.8. klo 14-16. Ilmoittautuminen on sulkeutunut!

Ohjelma:
14:00 Elintarviketutkimusstrategian esittely, professori Marjukka Kolehmainen, Itä-Suomen yliopisto
14:30 Pienryhmäkeskustelut, Pohjois-Savon painopisteet, kehittämistarpeet
15:15 Yhteenveto pienryhmistä, keskustelua, tilaisuuden päätös

Zoom-etäyhteyslinkki lähetetään osallistujille 20.8.
Etäyhteyslinkki: https://savonia.zoom.us/j/95790760190?pwd=ZTN5YkFDbVppLzRTd253TDNHWkRuQT09  (meeting ID 957 9076 0190)
Salasana: 013218

 

Elintarviketutkimusstrategian jalkauttaminen Pohjois-Savoon (.pdf)