Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu

Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu

Insect Savo -hanke järjestää työpajan hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuuteen ja ravitsemukselliseen laatuun liittyen keskiviikkona 18.11.2020 klo 13-16.

Aikataulu ja ohjelma:
13:00-13:05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/Itä Suomen yliopisto
13:05-13:45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi /Ruokavirasto
13:45-14:10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen/Itä Suomen yliopisto, InsectSavo hanke
14:10-14:15 Tauko
14:15-14:45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov /Oy Karl Fazer Ab
14:45-15:05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi/ ChefBug Oy
15:05-15:50 Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni /Ruokavirasto
15:50-16:00 Tilaisuuden yhteenveto

Työpaja järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautumiset tiistaihin 17.11.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D19F86DC69C9A647

Lisätietoja: jenni.korhonen@uef.fi

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu (.pdf)