Webinaarivartti: Tuotekehitystilat 13.12.

Webinaarivartti: Tuotekehitystilat 13.12.

Webinaarivartti: Tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet

Perjantai 13.12. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää perjantaina 13.12. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin aiheena SavoGrow’n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Se vie vain vähän aikaa ja siihen voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta. Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, sillä osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/26E5D95AE486F371

 

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta. Tiloista voi lukea lisää SavoGrow’n nettisivuilta!

 

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää webinaarin aikana. Livelähetyksen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä Zoom-linkki lähetetään vain ilmoittautuneille. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.