Webinaarivartti: Suolistomalli 20.9.

Webinaarivartti: Suolistomalli 20.9.

Webinaarivartti: Suolistomalli ja sen hyödyt yrityksille sekä yhteistyökumppaneille

Perjantai 20.9. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää perjantaina 20.9. klo 13:00 – 13:15 ensimmäisen webinaarivarttinsa. Webinaarissa kerrotaan Itä-Suomen yliopistolla ravitsemustieteellä rakennettavasta suolistomallista, sekä sen hyödyistä yrityksille ja yhteistyökumppaneille. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Webinaari vie vain vähän aikaa ja siihen voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta. Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, jotta osallistujille voidaan lähettää etäyhteyslinkki (Zoom). Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/3E7CA542729C3EEC

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta.

 

Tutustu aiheeseen ennakkoon oheiselta videolta!

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää chatissa webinaarin aikana. Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-huoneeseen lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet tulevat katseltaviksi myöhemmin, livelähetysten jälkeen. Linkit koosteisiin julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.