Webinaarivartti: kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus 7.2.

Webinaarivartti: kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus 7.2.

Webinaarivartti: Future Food -tutkimusyksikkö ja kuluttajalähtöisyys tuotestauksessa – kuluttajatutkimus

Perjantai 7.2. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää perjantaina 7.2. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin aiheena Savonian Future Food -tukimusyksikkö & kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Se vie vain vähän aikaa ja siihen voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta. Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, sillä osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/927AD492AA5F9B5B

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta. Tutustu Future Food -yksikköön etukäteen Future Foodin nettisivuilta!

 

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää webinaarin aikana. Livelähetyksen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä Zoom-linkki lähetetään vain ilmoittautuneille. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.

 

 

Artikkelin alkuperäinen julkaisuajankohta 17.1.2020 15:24