Webinaarivartti: Elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta

Webinaarivartti: Elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta

Webinaarivartti: Elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta

Perjantai 24.4. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää perjantaina 24.4. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin, aiheena elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta. Asiantuntijana webinaarissa toimii professori Katja Lindroos, joka on kauppaoikeuden – erityisesti immateriaalioikeuden ja kansainvälisen kauppaoikeuden – professori Itä-Suomen yliopistolla. Tutkimustaan hän kohdistaa muun muassa kaupankäynnin muuntuvaan sääntelykehykseen kansallisesti sekä kansainvälisesti. Webinaariin voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, sillä osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/EFEA007DB8DDAD66

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta.

 

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää webinaarin aikana. Livelähetyksen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä Zoom-linkki lähetetään vain ilmoittautuneille. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.