Ruokalaakso | Toukokuun uutiskirje
16172
post-template-default,single,single-post,postid-16172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Toukokuun uutiskirje

Toukokuun uutiskirje

Toukokuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä toukokuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Tarpeiden ja osaamisen kohtauttamista Ruokalaaksossa
  • Ideasta tuotteeksi
  • Sparrausta laatuasioissa
  • Aistikoulutuksen kokemuksia
  • Ruokalaakson yhteistyö etenee
  • Ruokailu- ja kulutustottumuksia ranskalaisilta elintarvikemarkkinoilta
  • Proteiini- ja GHFP-osaamisympäristöt
  • Tulevat tapahtumat
    • Elintarviketeknologian täydennyskoulutus – ilmoittaudu 31.5. mennesssä!
    • Ruokalaakson hanketoimijoiden statustilaisuus 11.6.
    • Kaisa Poutanen’s honorary symposium 18.6.
    • Vege- ja lähiruokafestarit 12. – 14.7.

 

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä 2019.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.