Tammikuun uutiskirje

Tammikuun uutiskirje

Tammikuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Päivitä osaamista elintarviketeknologian täydennyskoulutuksessa
  • Ruokalaakson verkkosivut uudistuneet
  • Tulosta paineen alla
  • Marjapilotti yhdistää osaamisen
  • Gut health and fermentation platform
  • Proteiiniosaamisympäristön kuulumiset
  • Ruokalaakson tiimi kasvaa
  • Tulevat tapahtumat:
    • Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa huhtikuussa
    • Aistinvaraisen arvioinnin koulutus Ruokalaaksossa
    • Megatärskyt 19. – 21.2.
    • Innovaatiofoorumi: Ruokatuotannon kokonaiskestävyys 21.3.

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy maaliskuussa 2019.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.