Ruokalaakso | Syyskuun uutiskirje
16820
post-template-default,single,single-post,postid-16820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Syyskuun uutiskirje

Syyskuun uutiskirje

Syyskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä syyskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Laboratoriopalveluiden tarpeita kartoitettiin
  • Täydennyskoulutus käyntiin elintarviketeknologian moduulilla
  • Marjapilotti etenee kliinisiin ateriakokeisiin
  • Ajankohtaisaiheita Ruokalaakson webinaarivarteissa
  • Proteiiniosaamisympäristö
  • Gut Health and Fermentation Platform (GHFP)
  • Tulevat tapahtumat
    • Lisähaku elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen
    • Webinaarivartti – Suolistomalli 20.9.
    • Laatua ympäristövastuullisuudesta ja Ruokalaakson asiantuntijatori 24.9.
    • Tutkijoiden yö 27.9.
    • Muovi elintarvikepakkauksissa -seminaari 29.10.

 

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy marraskuussa 2019.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.