Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari

Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja marjapilotti, kuluttajalähtöistä tuotekehityspalvelua, proteiini- ja suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristöjä ja tutkimusalustoja sekä Ruokalaakson ja Ruokalaaksosta syntynyttä toimintaa hankkeen jälkeen. Saavutettuja tuloksia käsitellään myös yritysnäkökulmasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.3.2021 klo 16:00.
Osallistumislinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla.

Ohjelma

Klo 13:30 Tilaisuuden avaus, Juha Minkkinen, Pohjois-Savon liitto
Ruokalaakso-konsepti (ydintoiminta); esimerkkinä marjapilotti, Jenni Lappi, Savonia-AMK ja Kaisa Raninen, UEF
Marjapilotin onnistuminen yritysnäkökulmasta, Matti Leinonen, Pakkasmarja
Palvelujen kehittäminen; esimerkkinä kuluttajalähtöinen tuotekehityspalvelu, Johanna Kantala, Savonia-AMK ja Petri Hanhineva, SavoGrow
Palvelun hyödynnettävyys yritysnäkökulmasta, Vesa Lappi, KalaLappi
14:20 Tauko
14:30 Building up the research platforms:
Proteiiniosaamisympäristö, Anna Kårlund, UEF
Gut Health and Fermentation platform, Carlos Gómez-Gallego, UEF
Osaamisympäristöjen merkittävyys yritysnäkökulmasta
, Riitta Partanen, Valio
15:00 Toiminta Ruokalaakso-hankkeen jälkeen
Ruokalaakson sopimuspohjainen jatkotoimintamalli, Outi-Maaria Palo-oja, UEF
Linkittyminen Agrifood-klusteriin ja Kuopio Health’iin, Jenni Lappi
Ruokalaaksossa luodun osaamisen ja verkostojen hyödyntäminen, Marjukka Kolehmainen, UEF
Kommenttipuheenvuoro, Atte von Wright, emeritus professori
15:30 Tilaisuuden päätös, Jenni Lappi

 

Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari (.pdf)