Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 – yhteiskehittämisen onlinetilaisuus

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 – yhteiskehittämisen onlinetilaisuus

Aika: 11.5.2022 klo 14:00-17:00

Paikka: Zoom (linkin Zoomiin saat ilmoittautumisen yhteydessä automaattisessa kuittausviestissä)

Ilmoittautuminen 10.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49 (jos olet ilmoittautunut mukaan jo aiemmin, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa)

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on edennyt 3. tilaisuuteen asti. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden muutosjohtamisesta. FoodRobo-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan automaatioratkaisuja ruuanjakeluketjuihin sekä selvitetään joukkoruokailun tulevaisuuden kehittämistarpeita. Aiemmissa Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut -tilaisuuksissa on perehdytty ammattikeittiöiden tulevaisuuden näkymiin ja kehittämistarpeisiin. Tässä tilaisuudessa perehdytään ammattikeittiöiden muutosjohtamiseen Juha Jokisen (Defose Oy) ja Jenni Rissasen (PajuConsulting Oy) johdolla. Kenelle: joukkoruokailun, elintarviketeollisuuden ja ravitsemisalan ammattilaisille, alan kehittäjille sekä muille ruokahuollon toiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

OHJELMA

14:00-14:10 Tervetuloa ja tilaisuuden avaus, aiempien tilaisuuksien tuotosten lyhyt esittely, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu

14:10-15:00 Onnistu muutosjohtamisessa, Juha Jokinen, Defose Oy

15:00-15:10 Tauko

15:10-16:30 Muutosjohtaminen ja muutosvalmius: mitkä ovat muutosjohtamisen keskeiset osa- alueet? Miten organisaation muutosvalmiutta voi ylläpitää ja kehittää? Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy

16:15-16:25 Tauko

16:25-16:45 Koonti, Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy

16:45-17:00 Tilaisuuden päätös, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu

Lisätietoja: projektipäällikkö Henna Lehikoinen, p.0447856021, henna.lehikoinen@savonia.fi