Ruokalaakso | Osallistu kuluttajatutkimukseen!
16077
post-template-default,single,single-post,postid-16077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Osallistu kuluttajatutkimukseen!

Osallistu kuluttajatutkimukseen!

Mitä? Haemme osallistujia maistamaan ja arvioimaan pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita. Tutkimus kestää noin 30 minuuttia. Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä. Tutkimus on osa Ruokalaakson kehittämistoimenpiteitä.

Miksi? Olemme kiinnostuneita kuulemaan mielipiteitäsi ja arvioitasi testituotteista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan tuotteiden tuotekehitykseen sekä tarjontaan.

Kuka voi osallistua? Olet 18–65 -vuotias henkilö ja käytät pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita.

Olet soveltuva tutkimukseen, jos

  • Olet 18–65 -vuotias
  • Et ole keliaakikko tai allerginen marjoille, sitrushedelmille, pähkinöille tai viljalle
  • Et ole raskaana tai imetä
  • Et tupakoi

Missä? Tutkimus toteutetaan Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.

 

ILMOITTAUDU NYT: https://link.webropolsurveys.com/EP/6D377C9BA0EBFE22

 

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sopivin päivä, paikka ja aika osallistua tutkimukseen.


Maanantai 13.5.2019, klo 9–18
Tiistai 14.5.2019, klo 9–18

 

Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö
Savonia ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, 70201 Kuopio
S-rakennus, 4. kerros, tila S460

Kartta: Future Food


Keskiviikko 15.5.2019, klo 9–18
Torstai 16.5.2019, klo 9–18

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus
Yliopistonranta 1 C, 70200 Kuopio
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikön aistinvaraisen arvioinnin tila
Canthia, 4. kerros

Kartta: UEF-Canthia

Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä tutkimuksen etenemisestä. Osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei korvata. Osallistujat saavat pienen kiitoslahjan osallistumisestaan.

 

Lisätietoja:

TKI-asiantuntija Johanna Kantala, puh. 044 785 6929, johanna.kantala@savonia.fi
Tutkija Kati Väkeväinen, puh. +358 50 56 92 912, elintarviketutkimus@uef.fi

 

Kuluttajatutkimuskutsun löydät sähköisenä täältä. (.pdf)