Osallistu kuluttajatutkimukseen!

Osallistu kuluttajatutkimukseen!

Tämän päivän tuotemarkkinoilla kuluttajien mielipiteillä on merkitystä ja kuluttajalähtöisyyden selvittäminen kuuluu yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin. Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä  ja käytettävyydestä kuluttajilla. Näin tuotteita voidaan kehittää vastaamaan paremmin kuluttajien tarpeita.

Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food -tutkimusyksikkö osallistujia maistamaan ja arvioimaan kalapohjaisia valmisruokia. Tutkimukseen haetaan ensisijaisesti kalapohjaisia valmisruokia käyttäviä henkilöitä. Tutkimus kestää noin 30 minuuttia.

Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä. Tutkimus on osa Ruokalaakson kehittämistoimenpiteitä.

Tutkimuspäivät: ke 11.3., to 12.3. sekä 13.3., klo 8-18 välillä.

Tutkimuspaikka: Future Food tutkimus-ja tuotekehitysyksikkö, S460
                              Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1 (Novapolis) (katso sijainti)

Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/3A75150E78AE7611

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä sopivin päivä ja aika tutkimukseen osallistumiseen. Ilmoittautumisen yhteydessä on kysely, jolla kartoitetaan soveltuvuus tutkimukseen. Kyselyn täytettyäsi saat lisätietoja tutkimuksen etenemisestä. Osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei korvata. Osallistujat saavat pienen kiitoslahjan ajastaan.

Lisätietoa: TKI-asiantuntija Johanna Kantala, puh. 044 785 6929, johanna.kantala@savonia.fi

 

Kutsun kuluttajatutkimukseen löydät sähköisenä täältä (.pdf).