Osallistu kuluttajatutkimukseen

Osallistu kuluttajatutkimukseen

Tämän päivän tuotemarkkinoilla kuluttajien mielipiteillä on merkitystä ja kuluttajalähtöisyyden selvittäminen kuuluu yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin. Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä  ja käytettävyydestä kuluttajilla. Näin tuotteita voidaan kehittää vastaamaan paremmin kuluttajien tarpeita.

Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food -tutkimusyksikkö osallistujia maistamaan ja arvioimaan hapatettuja kvinoaleipätuotteita. Tutkimukseen haetaan ensisijaisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavia henkilöitä.
Tutkimus kestää noin 30 minuuttia.

Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä.
Tutkimus on osa Ruokalaakson kehittämistoimenpiteitä.

Tutkimuspäivät: pe 14.2., pe 21.2., ke 26.2. ja to 27.2., klo 8-18 välillä.

Tutkimuspaikka: Future Food tutkimus-ja tuotekehitysyksikkö, S460
                              Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1 (Novapolis) (katso sijainti)

Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/4EF9644289FC3A76 

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä sopivin päivä ja aika osallistua tutkimukseen. Ilmoittautumisen yhteydessä on kysely, jolla kartoitamme soveltuvuutesi tutkimukseen ja tämän jälkeen olemme yhteydessä tutkimuksen etenemisestä. Osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei korvata. Osallistujat saavat pienen kiitoslahjan ajastaan.

Lisätietoa: TKI-asiantuntija Johanna Kantala, puh. 044 785 6929, johanna.kantala@savonia.fi

 

Kutsun kuluttajatutkimukseen löydät sähköisenä täältä (.pdf).