Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen käynnissä
  • Opiskelijasynergiaa Ruokalaaksossa
  • Kauppatieteiden laitos kartoittaa yritysten ja hanketoimijoiden välistä yhteistyötä
  • Kestävä ruokatuotanto puhuttaa
  • Kaikki aistit käytössä
  • Gut Health and Fermentation Platform
  • Proteiiniosaamisympäristö
  • Tulevat tapahtumat
    • Ilmoittaudu elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen – julkinen ilmoittautumislinkki avataan 18.3. 
    • Innovaatiofoorumi: Ruokatuotannon kokonaiskestävyys 21.3. 
    • Mikromuovitutkimukseen liittyvä miniseminaari 26.3. 
    • Food Business Summit Seinäjoki 26. – 27.3.
    • Health19-seminaari 4.4. 
    • Vierailijaluento: Mari Sandell – Aistiselämykset menestystekijöiksi: Mitä lisäarvoa aistittavan laadun tunteminen tuo yrityksille? 5.4. 
    • Ruoka-ala kasvuun – Tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta 23.4. 
    • Kiertotalous – Kasvuun vai karkuun? to 25.4. 
    • Elintarvikepäivä 7.5. 
    • Ruokalaakson hanketoimijoiden statustilaisuus 11.6. 
    • Kaisa Poutanen’s honorary symposium 18.6.

 

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy toukokuussa 2019.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.