Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Kuluttajalähtöinen tuotekehityspilotti käynnissä
  • Webinaarivartissa elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta
  • Verkostoa rakennetaan proteiiniosaamisympäristössä
  • Gut Health and Fermentation Platform (GHFP)
  • Tulevat tapahtumat
    • Lähituotteilla makua lautaselle -verkostoitumistapahtuma 19.3.
    • Ruokalaakson elintarvikturvallisuusseminaari 22.4.
    • Webinaarivartti 24.4. – elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta
    • Elintarvikepäivä 2020 12.5.

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy toukokuussa 2020.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.