Ruokalaakso | Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.
Ruokalaakso, koulutus, elintarviketeknologian täydennyskoulutus
16005
post-template-default,single,single-post,postid-16005,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa 1.4.2019.

Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:

  • Elintarviketeknologia vko 35-44 2019
  • Pakkausteknologia vko 42-51 2019
  • Tuotekehitys vko 49 2019 – vko 9 2020
  • Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko 6-14 2020
  • Elintarviketeknologian uudet trendit vko 14-22 2020.

Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä sekä 1.4. julkaistavan ilmoittautumislinkin löydät Ruokalaakson Koulutus-osiosta.