Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa 1.4.2019.

Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:

  • Elintarviketeknologia vko 35-44 2019
  • Pakkausteknologia vko 42-51 2019
  • Tuotekehitys vko 49 2019 – vko 9 2020
  • Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko 6-14 2020
  • Elintarviketeknologian uudet trendit vko 14-22 2020.

Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä sekä 1.4. julkaistavan ilmoittautumislinkin löydät Ruokalaakson Koulutus-osiosta.