ELSAPA-hankkeen päätösseminaari 23.8.2022 klo 13.15-16.00

ELSAPA-hankkeen päätösseminaari 23.8.2022 klo 13.15-16.00

Elintarvikkeiden säilyvyyden parantaminen ja laadun varmistaminen uusilla tekniikoilla kehityshanke

Paikka: MS300, Yliopistonranta 1, Medistudia rakennus, KUOPIO
Seminaaria voi seurata myös Teams-etäyhteydellä , linkki lähetetään ilmoittautuneille.

OHJELMA:

13.15-13.20 Tervetuloa, avajaissanat, Jenni Korhonen, projektipäällikkö, UEF
13.20-13.50 Tulevaisuuden elintarvikkeet: kun terveystutkimus kohtaa elintarviketeknologian, Marjukka Kolehmainen, professori, UEF
13.50-14.10 Korkeapaineprosessoinnin ja LED teknologian haasteet ja mahdollisuudet, Kati Riekkinen, väitöskirjatutkija, UEF
14.10-14.30 Elintarvikeanalytiikasta palvelukonseptointiin Kaisa Raninen, tutkijatohtori, UEF
14.30-15.00 Tauko
15.00-15.20 Prosessoinnin vaikutukset elintarvikkeiden ravitsemukseen ja aistittavaan laatuun, Kati Väkeväinen, yliopisto-opettaja, UEF
15.20-15.45 Elintarvikekehityksellä laatua pöytiin, Jenni Korhonen, yliopistonlehtori, UEF
15.45-16.00 Elintarvikkeet Pohjois-Savon kärkialana, Juha Minkkinen, rahoitusasiantuntija, Pohjois-Savon liitto

ILMOITTAUDU TÄSTÄ