ELSAPA-hankkeen päätösseminaari 23.8.2022 klo 13.15-16.00

ELSAPA-hankkeen päätösseminaari 23.8.2022 klo 13.15-16.00

Elintarvikkeiden säilyvyyden parantaminen ja laadun varmistaminen uusilla tekniikoilla kehityshanke

Paikka: MS300, Yliopistonranta 1, Medistudia rakennus, KUOPIO
Seminaaria voi seurata myös Teams-etäyhteydellä , linkki lähetetään ilmoittautuneille.

OHJELMA:

13.15-13.20 Tervetuloa, avajaissanat, Jenni Korhonen, projektipäällikkö, UEF
13.20-13.50 Tulevaisuuden elintarvikkeet: kun terveystutkimus kohtaa elintarviketeknologian, Marjukka Kolehmainen, professori, UEF
13.50-14.10 Korkeapaineprosessoinnin ja LED teknologian haasteet ja mahdollisuudet, Kati Riekkinen, väitöskirjatutkija, UEF
14.10-14.30 Elintarvikeanalytiikasta palvelukonseptointiin Kaisa Raninen, tutkijatohtori, UEF
14.30-15.00 Tauko
15.00-15.20 Prosessoinnin vaikutukset elintarvikkeiden ravitsemukseen ja aistittavaan laatuun, Kati Väkeväinen, yliopisto-opettaja, UEF
15.20-15.45 Elintarvikekehityksellä laatua pöytiin, Jenni Korhonen, yliopistonlehtori, UEF
15.45-16.00 Elintarvikkeet Pohjois-Savon kärkialana, Juha Minkkinen, rahoitusasiantuntija, Pohjois-Savon liitto

ILMOITTAUDU TÄSTÄ



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.