Seminaari elintarviketurvallisuudesta huhtikuussa

Seminaari elintarviketurvallisuudesta huhtikuussa

Tervetuloa Ruokalaakson elintarviketurvallisuusseminaariin keskiviikkona 22.4.2020 klo 12-14:30. Koronaepidemian vuoksi tilaisuus on siirretty täysin etäyhteydellä toteutettavaksi. Paikan päälle osallistuvaksi aiemmin ilmoittautuneiden ei tarvitse tehdä ilmoittautumista uudelleen. Etäyhteyslinkki lähetetään lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Seminaari on maksuton.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään tiistaina 21.4.:
https://link.webropolsurveys.com/EP/1DDDED76E5B43CC7

 

Ohjelma:

12:00 Avaus ja päivän ohjelma

 Yleistä elintarviketeollisuuden laatujärjestelmistä, Petri Hanhineva

 Elintarviketurvallisuus hankintaketjussa, Tomi Helin

 Elintarviketurvallisuus Olvilla, Sari Lähteinen

 Lyhyt jaloittelutauko

 Elintarviketurvallisuus –aitouden todentaminen, Jenni Korhonen

 Yhteenveto ja lopetus, Petri Hanhineva

14:30 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat:

Tomi Helin, Materiaalipäällikkö, Valio Oy
Sari Lähteinen, Laatupäällikkö, Olvi Oyj
Jenni Korhonen, Yliopistonlehtori, Itä-Suomen yliopisto
Petri Hanhineva, Elintarvikeasiantuntija, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

 

 


Ohjelmaa ja aikataulua päivitetty 1.4.2020.
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020 klo 14:27.