
15 loka Tervetuloa FOODNUTRI-hankkeen päätösseminaariin 25.11.2025
Päätösseminaari
FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle
On aika esitellä kolmivuotisen työn tuloksia. Ruokavalion laatua kehittävien digitaalisten työkalujen ohella hankkeessa kehitettiin ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkimisen ja ateriatutkimuksen menetelmiä sekä käyttäjälähtöisen tiedonkeruun malleja. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!
Paikka: UEF, CA303
Aika: ti 25.11.2025 klo 12:30-15:30
Ilmoittautuminen 17.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/A1E6C91BDF5A36C4
Tilaisuuteen on etäosallistumismahdollisuus (linkki lähetetään etäosallistujille myöhemmin).
Ohjelma (ohjelma tarkentuu lokakuun aikana)
12:30 – 13:00 Suunta hyvään syömiseen - Ravitsemusnavigaattori ja Ravitsemuspolku
13:00 – 13:30 Kuluttaja uuden äärellä - tulokset menetelmien kehittämisestä
13:30 - 14:00 Verkostoitumista päiväkahvin äärellä
14:00 – 14:30 Mitä ateriatutkimukset kertovat ruuan ominaisuuksista?
14:30 - 15:15 Ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkiminen in vitro mallinnuksella: hyödyt ja tulevaisuuden näkymät
15.15 Tilaisuuden luento-osuuden yhteenveto ja päätös, Marjukka Kolehmainen
Suolimalliin tutustuminen halukkaille laboratoriotiloissa (ilmoittaudu lomakkeella tutustumiskierrokselle)Tutustumiskeirroksen päätös noin klo 15:30
Tutustumiskierrokselle laboratorioon lähtevät jaetaan tarvittaessa useampaan ryhmään, jolloin osalla kierroksen päätös voi olla klo 15.30 jälkeen.
Tervetuloa!
FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle -hankkeen ovat toteuttaneet Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu Euroopan unionin osarahoituksella, jonka on myöntänyt Pohjois-Savon liitto.