Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari

Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja marjapilotti, kuluttajalähtöistä tuotekehityspalvelua, proteiini- ja suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristöjä ja tutkimusalustoja sekä Ruokalaakson ja Ruokalaaksosta syntynyttä toimintaa hankkeen jälkeen. Saavutettuja tuloksia käsitellään myös yritysnäkökulmasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.3.2021 klo 16:00.
Osallistumislinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla.

Ohjelma

Klo 13:30 Tilaisuuden avaus, Juha Minkkinen, Pohjois-Savon liitto
Ruokalaakso-konsepti (ydintoiminta); esimerkkinä marjapilotti, Jenni Lappi, Savonia-AMK ja Kaisa Raninen, UEF
Marjapilotin onnistuminen yritysnäkökulmasta, Matti Leinonen, Pakkasmarja
Palvelujen kehittäminen; esimerkkinä kuluttajalähtöinen tuotekehityspalvelu, Johanna Kantala, Savonia-AMK ja Petri Hanhineva, SavoGrow
Palvelun hyödynnettävyys yritysnäkökulmasta, Vesa Lappi, KalaLappi
14:20 Tauko
14:30 Building up the research platforms:
Proteiiniosaamisympäristö, Anna Kårlund, UEF
Gut Health and Fermentation platform, Carlos Gómez-Gallego, UEF
Osaamisympäristöjen merkittävyys yritysnäkökulmasta
, Riitta Partanen, Valio
15:00 Toiminta Ruokalaakso-hankkeen jälkeen
Ruokalaakson sopimuspohjainen jatkotoimintamalli, Outi-Maaria Palo-oja, UEF
Linkittyminen Agrifood-klusteriin ja Kuopio Health’iin, Jenni Lappi
Ruokalaaksossa luodun osaamisen ja verkostojen hyödyntäminen, Marjukka Kolehmainen, UEF
Kommenttipuheenvuoro, Atte von Wright, emeritus professori
15:30 Tilaisuuden päätös, Jenni Lappi

 

Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari (.pdf)



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.