Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen aikataulu tarkentunut

Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen aikataulu tarkentunut

Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina: Elintarviketeknologia vko 35-44 2019, Pakkausteknologia vko 42-51 2019, Tuotekehitys vko 49 2019 – vko 9 2020, Elintarvikehygienia ja turvallisuus  vko 6-14 2020, Elintarviketeknologian uudet trendit vko 14-22 2020.

Ilmoittautuminen Ruokalaakson yrityksille aukeaa helmikuussa 2019 ja muille huhtikuussa 2019. Tiedotamme ilmoittautumisesta lisää lähempänä ajankohtaa. Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä löytyy Yrityksille-välilehden Koulutus-osiosta.



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.