Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen – katso tallenne!

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen – katso tallenne!

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen

Ruokalaakso järjesti torstaina 4.6. webinaarivartin ”Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen”. Webinaarissa esiteltiin kolme vaihtoehtoista teknologiaa: kuivajääpuhdistus, ultraviolettisäteilytys (UV-C), sekä korkeapaineprosessointi (High Pressure Prosessing, HPP). Asiantuntijana elintarviketeknologi Tommi Laaksonen.

 

Alkuperäinen esityspäivä: Torstai 4.6.2020

Tallenne löytyy myös Ruokalaakson aineistoista. Ruokalaakson hanketoimijat ja -yritykset sekä ohjausryhmä pääsevät katsomaan tallennetta myös Ruokalaakson Teams-alustalta.



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.