Webinaarivartti: kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus 7.2.

Webinaarivartti: kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus 7.2.

Webinaarivartti: Future Food -tutkimusyksikkö ja kuluttajalähtöisyys tuotestauksessa – kuluttajatutkimus

Perjantai 7.2. klo 13:00 – 13:15

Ruokalaakso järjestää perjantaina 7.2. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin aiheena Savonian Future Food -tukimusyksikkö & kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa – kuluttajatutkimus. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Se vie vain vähän aikaa ja siihen voi osallistua kätevästi omalta tietokoneelta. Webinaariin tulee ilmoittautua webropol-linkin kautta, sillä osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/927AD492AA5F9B5B

Vaikkei webinaaria pääsisikään seuraamaan livenä, asiantuntijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumislinkin kautta. Webinaari nauhoitetaan ja koosteen voi katsoa myöhemmin Ruokalaakson verkkosivuilta. Tutustu Future Food -yksikköön etukäteen Future Foodin nettisivuilta!

 

Webinaareihin osallistuaksesi et tarvitse erillisiä ohjelmia tai erityisiä laitteita; tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja Zoom-ohjelmiston käyttöehtojen hyväksymisen. Kysymyksiä webinaariaiheeseen liittyen voi lähettää etukäteen tai niitä voi esittää webinaarin aikana. Livelähetyksen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä Zoom-linkki lähetetään vain ilmoittautuneille. Webinaareihin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Webinaarit nauhoitetaan ja koosteet julkaistaan Ruokalaakson verkkosivuilla.

 

 

Artikkelin alkuperäinen julkaisuajankohta 17.1.2020 15:24



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.