Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sisäiset audioinnit ja toimittaja-auditoinnit

Ruokalaakso järjestää keskiviikkona 10.2.2021 klo 9-12 maksuttoman etäkoulutuksen elintarviketurvallisuusjärjestelmien sisäisiin audiointeihin sekä toimittaja-auditointeihin liittyen. Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä.

Alustava ohjelma
9:00    Sisäiset auditoinnit (FSSC 22000, BRC Food ja IFS Food); vaatimukset, erot ja yhtenäisyydet.
9:20    Käytännön esimerkkejä sisäisten auditointien suunnittelusta, sekä niiden toteuttamisesta.
10:00  Sisäisten auditointien poikkeamat ja niiden käsittely + käytännön esimerkkejä.
10:20  Tauko
10:30  Toimittaja-auditoinnit (on-site ja etäauditoinnit). Suunnittelu ja toteutus, esimerkkejä eri sidosryhmien auditoinneista.
12:00  Koulutus päättyy

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.2.2021: https://link.webropolsurveys.com/EP/C0C85C3661A51B75

Kouluttaja: Laura Ahvenniemi, Laatu&Liike Oy
Koulutus toteutetaan luennoilla käytännön esimerkein. Koulutuksessa käytetty materiaali toimitetaan osalistujille ja koulutuksesta saa halutessaan todistuksen.

 

 


Alkuperäinen julkaisu: 7.12.2020 klo 10:28
Päivitetty 7.1.2021 klo 13:34



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.