Ruokalaakso | Suoliston terveys ja fermentaatio
15730
page-template,page-template-full_width_alasivu,page-template-full_width_alasivu-php,page,page-id-15730,page-child,parent-pageid-15130,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristö

Pystytämme olemassa olevien ja uudenlaisten probioottien, prebioottien ja muiden funktionaalisten raaka-aineiden tunnistamiseen, teknologioihin, turvallisuuteen ja käytettävyyteen liittyvää osaamisympäristöä. Ympäristössä voidaan selvittää muun muassa funktionaalisten raaka-aineiden bioaktiivisuutta laboratoriossa ja ihmisillä sekä probioottien kestävyyttä teollisten prosessien ja säilytyksen aikana. Otamme käyttöön myös suolistomallin, jolla voidaan selvittää elintarvikkeiden, probioottien tai prebioottien sekä isännän ja suolistomikrobiston välisiä vuorovaikutuksia.