Ruokalaakso | Suoliston terveys ja fermentaatio
Ruokalaakso, osaaminen, suoliston terveys, fermentaatio, suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristö, suolistomalli, GHFP, gut health fermentation platform
15730
page-template,page-template-full_width_alasivu,page-template-full_width_alasivu-php,page,page-id-15730,page-child,parent-pageid-15130,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristö

Pystytämme olemassa olevien ja uudenlaisten probioottien, prebioottien ja muiden funktionaalisten raaka-aineiden tunnistamiseen, teknologioihin, turvallisuuteen ja käytettävyyteen liittyvää osaamisympäristöä. Osaamisympäristössä voidaan selvittää muun muassa funktionaalisten raaka-aineiden bioaktiivisuutta sekä probioottien kestävyyttä teollisten prosessien ja säilytyksen aikana. Käytössämme on suolistomalli, jolla voidaan selvittää elintarvikkeiden, probioottien tai prebioottien sekä isännän ja suolistomikrobiston välisiä vuorovaikutuksia.

Suolistomallia sekä sen hyötyä yrityksille ja yhteistyökumppaneille esiteltiin Ruokalaakson webinaarivartissa 20.9.2019. Katso webinaaritallenne alta.