Ruokalaakso | Ruokaturvallisuus
15748
page-template,page-template-full_width_alasivu,page-template-full_width_alasivu-php,page,page-id-15748,page-child,parent-pageid-15130,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ruokaturvallisuus

Ruokaturvallisuus on meille tärkeä teema nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme mikrobiologisia, kemiallisia ja aistinvaraisia analyysejä muun muassa elintarvikkeiden säilyvyyden testaamisessa. Ruokalaaksossa osallistumme muun muassa Toripihan menetelmäkehitykseen selvittämällä, millainen korkeapaineprosessointikäsittely estää listerian, salmonellan ja noroviruksen kasvun tietyissä elintarvikkeissa. Yliopistolla tutkitaan myös mikromuovien ilmenemistä elintarvikkeissa ja merkitystä terveydelle sekä biojalostuksen mahdollisuuksia.

Arjen ruokaturvallisuuteen liittyen tarjoamme myös hygieniapassikoulutuksia yrityksille sopimuksen mukaan.