Ruokalaakso | Proteiinit
15723
page-template,page-template-full_width_alasivu,page-template-full_width_alasivu-php,page,page-id-15723,page-child,parent-pageid-15130,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Proteiini-osaamisympäristö

Ruokalaaksossa pystytämme eri lähteistä saatavien ja uudenlaisten proteiinien sulavuuteen ja hyväksikäytettävyyteen perustuvaa osaamisympäristöä. Ympäristö mahdollistaa proteiinien turvallisuuden, hyväksikäytettävyyden ja terveysvaikutusten sekä muiden ominaisuuksien selvittämisen sekä laboratorio-olosuhteissa että ihmisillä. Osaamisympäristössä hyödynnetään monialaisuutta muun muassa biotieteiden kanssa sekä yhteistyöverkoston osaamista.