Blogi

 Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen Ruokalaakso järjesti torstaina 4.6. webinaarivartin "Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen". Webinaarissa esiteltiin kolme vaihtoehtoista teknologiaa: kuivajääpuhdistus, ultraviolettisäteilytys (UV-C), sekä korkeapaineprosessointi (High Pressure Prosessing, HPP). Asiantuntijana elintarviketeknologi Tommi...

Toukokuun 2020 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä toukokuun uutiskirjeessä on kerrottu tai...

Ruokalaakson ensisijainen tavoite on luoda aktiiviseen yhteistyöverkostoon pohjautuva toimintamalli Pohjois-Savon elintarvikesektorin kehittämiselle. Vuoden 2019 aikana selvitimme hankkeen jälkeisen (2021-) toimintamallin muotoa ja sisältöä haastattelemalla yrityksiä ja muita toimijoita sekä vertailemalla...

Toukokuun 2020 uutiskirjeessä esiteltiin lyhyesti Ruokalaaksossa tehtyjä opinnäytetöitä ja opiskelijaprojekteja. Tutustu niihin tarkemmin tämän laajennetun artikkelin avulla. Opiskelijayhteistyö on näyttäytynyt Ruokalaaksossa eri alojen opinnäytetöiden ja opiskelijaprojektien muodossa. Kaksi Pro gradu –tutkielmaa...