Blogi

Toukokuun 2020 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä toukokuun uutiskirjeessä on kerrottu tai...

Ruokalaakson ensisijainen tavoite on luoda aktiiviseen yhteistyöverkostoon pohjautuva toimintamalli Pohjois-Savon elintarvikesektorin kehittämiselle. Vuoden 2019 aikana selvitimme hankkeen jälkeisen (2021-) toimintamallin muotoa ja sisältöä haastattelemalla yrityksiä ja muita toimijoita sekä vertailemalla...

Toukokuun 2020 uutiskirjeessä esiteltiin lyhyesti Ruokalaaksossa tehtyjä opinnäytetöitä ja opiskelijaprojekteja. Tutustu niihin tarkemmin tämän laajennetun artikkelin avulla. Opiskelijayhteistyö on näyttäytynyt Ruokalaaksossa eri alojen opinnäytetöiden ja opiskelijaprojektien muodossa. Kaksi Pro gradu –tutkielmaa...

Ruokalaaksossa on kevään aikana toteutettu kuluttajalähtöinen tuotekehityspilotti, jonka tavoitteena on kehittää yrityksille tarjottavia tuotekehitys- ja kuluttajatutkimuspalveluita sekä mallintaa asiantuntijatahojen välistä yhteistoimintaa. Käytännössä pilotilla edistetään yritysten tuotekehitysprosessien hallintaa, kuluttajaymmärrystä ja kilpailukykyä...