Blogi

Suomelle terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia   Aika on kypsä Suomen ruokajärjestelmän muutokselle. VTT, Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistot, Luonnonvarakeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Ruokavirasto määrittivät elintarviketutkimukselle suunnan, joka...

[vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=DQA_gCRTn7Q']   Osa 2 - Arvolupaus ja segmentointi Mikä on arvolupaus ja miten se muodostuu? Miten segmentointia tehdään? Ruokalaakson Elintarvikkeet markkinoilla -videosarjan toisessa osassa käsitellään arvolupauksen muodostumista sekä segmentointiprosessia. Seuraavissa osissa käsitellään...

[vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=eI4PjdZTUko']   Osa 1 - Kokemuksellinen tuote Miksi kokeileminen on tärkeää? Mistä kaikesta tuotteen arvo muodostuu? Ruokalaakson Elintarvikkeet markkinoilla -videosarjan ensimmäisessä osassa käsitellään, millaisesta tuotteesta on kyse ja miten kokemus tuotteesta syntyy....

Torstaina 25.3. kansainvälisessä virtuaalisymposiumissa käsitellään ruokasysteemejä ja ruokavalioita ympäristön kestävyyden näkökulmasta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Suomen Ravitsemustieteen yhdistyksen verkkosivuilta. Perjantaina 26.3. kansallisessa webinaarissa käsitellään sosiaalista, taloudellista, ekologista ja ravitsemuksellista kestävyyttä. Lisätietoja ja...

Tammikuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai...

Ruokalaakson opiskelijayhteistyönä valmistunut opinnäytetyö HPP-käsittelyn kuluttajamielikuvan selvittämisestä ja sen hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä on nyt luettavissa. Savonia-ammattikorkeakoulun wellness-liiketoiminnan opiskelijoiden Tiia Vaaran ja Anni Sihvosen opinnäytetyö "HPP-käsittelyn kuluttajamielikuvan selvittäminen ja sen hyödyntäminen markkinointiviestinnässä: Korkeapainekäsittelyn...