Blogi

Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta! Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa elintarvikeketjun osa-alueita kestävästä ruoan tuotannosta terveellisen...

Suomelle julkaistiin usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Strategian sisältöä käydään Ruokalaakso-yhteistyöverkoston johdolla läpi kaikille avoimessa tilaisuudessa elokuussa, 23.8. klo 14-16. Tavoitteena on tarkastella strategiaa...

Kesäkuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin ensimmäinen  yhteinen uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille sekä klusterin jäsenten yhteyshenkilöille. Uutiskirje ilmestyy 3-4 kuukauden välein, painottuen ainakin aluksi...

[vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=Ed-RCLQaKAw']   Osa 4 - Elintarvikkeet globaaleilla markkinoilla Kuluttajien makumieltymykset  ja -tottumukset vaihtelevat maantieteellisen sijainnin mukaan. Mitä elintarvikeyrityksen kannattaa pohtia globaaleilla markkinoilla? Mitä kaikkea elintarvikkeen alkuperä voi tarkoittaa? Elintarvikkeet markkinoilla -videosarjan viimeisessä...