Blogi

What? We are looking for volunteers to taste and evaluate frozen plant-based berry products. This test will last about 30 minutes. This consumer survey is part of Food Valley project...

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen on avattu! Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen ilmoittautumismahdollisuutta on aikaistettu ja koulutukseen voi ilmoittautua maanantaista 18.3., aina perjantaihin 31.5.2019 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarviketeknologian_taydennyskoulutus_20192020_3371/fi Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa ja...

Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Keväällä 2019 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 14.3. klo 12 - 16  Yhteistyöllä kansainvälistä vetovoimaa -työpaja, Kuopio 21.3.  Innovaatiofoorumi, Iisalmi 4.4. klo 9 - 17  Health19-seminaari Tahko...

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa 1.4.2019. Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina: Elintarviketeknologia vko 35-44 2019 Pakkausteknologia vko 42-51 2019 Tuotekehitys...

Pohjois-Savon ensimmäinen ruoka- ja bioalan innovaatiofoorumi järjestetään 21.3. Iisalmessa teemalla ruokaketjun kokonaiskestävyys. Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita yritykset, kehittäjät, tutkijat ja muut asiantuntijat kehittämään ruoantuotannon ja -jalostuksen vastuullisia ratkaisuja tulevaisuuden trendit...