Blogi

Keväällä 2019 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 14.3. klo 12 - 16  Yhteistyöllä kansainvälistä vetovoimaa -työpaja, Kuopio 21.3.  Innovaatiofoorumi, Iisalmi 4.4. klo 9 - 17  Health19-seminaari Tahko...

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa 1.4.2019. Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina: Elintarviketeknologia vko 35-44 2019 Pakkausteknologia vko 42-51 2019 Tuotekehitys...

Pohjois-Savon ensimmäinen ruoka- ja bioalan innovaatiofoorumi järjestetään 21.3. Iisalmessa teemalla ruokaketjun kokonaiskestävyys. Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita yritykset, kehittäjät, tutkijat ja muut asiantuntijat kehittämään ruoantuotannon ja -jalostuksen vastuullisia ratkaisuja tulevaisuuden trendit...

Tammikuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...