Blogi

Toukokuun uutiskirjeessä esiteltiin kevään 2019 aikana järjestettyä aistinvaraista asiantuntijakoulutusta. Tutustu koulutuksen vaiheisiin, sisältöön ja palautteeseen tarkemmin tämän laajennetun artikkelin avulla. ”Kouluttaja oli osaava, selkeä ja lämminhenkinen.” Ruokalaaksolaisille järjestettiin helmi-huhtikuussa 2019 maksuton aistinvarainen...

Kuinka yrityksen tarpeet ja olemassa olevan osaamisen kohtauttaminen laajentui verkostojen kautta usean osaamisalueen kehittämistyöksi ja kokonaan uudeksi hankesuunnitelmaksi - Esimerkkinä korkeapaineprosessointi. Yksi Ruokalaakson tavoitteista on saada yritysten kehittämistarpeet kohtaamaan tarvetta vastaavan...

Mitä? Haemme osallistujia maistamaan ja arvioimaan pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita. Tutkimus kestää noin 30 minuuttia. Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä....

What? We are looking for volunteers to taste and evaluate frozen plant-based berry products. This test will last about 30 minutes. This consumer survey is part of Food Valley project...

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen on avattu! Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen ilmoittautumismahdollisuutta on aikaistettu ja koulutukseen voi ilmoittautua maanantaista 18.3., aina perjantaihin 31.5.2019 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarviketeknologian_taydennyskoulutus_20192020_3371/fi Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa ja...

Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...