Blogi

Aika: 11.5.2022 klo 14:00-17:00 Paikka: Zoom (linkin Zoomiin saat ilmoittautumisen yhteydessä automaattisessa kuittausviestissä) Ilmoittautuminen 10.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49 (jos olet ilmoittautunut mukaan jo aiemmin, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa) Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on...

FoodRobo-Ruokarobotiikka ja-automaatioympäristön kehittäminen-hanke järjestää Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarjan alkaen huhtikuusta 2022.Ensimmäinen työpajoista järjestetään Zoomin kautta tiistaina 5.4. klo 14:00-17:00Ilmoittautuminen 4.4. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49 Osallistumislinkki tulee ilmoittautumisen kuittausviestissä.Tervetuloa tilaisuuteen keskustelemaan,...

FoodRobo - Ruokarobotiikka ja -automaatioympäristön kehittäminen hankkeessa kehitetään joukkoruokailun ruoanjakelua automatisoimalla osa ruoanjakeluketjusta, hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja. Isommat joukkoruokailun yksiköt toimivat kuin elintarvikealan tai muun teollisuuden teollisuusyksiköt. Kuitenkin useissa joukkoruokailun toimipisteissä...

AIKA: ke 10.11 klo 16:40−19:00 Osallistu mukaan tästä linkistä (webinaari, Teams-yhteys) Tervetuloa webinaariin kuulemaan puheenvuoroja digitalisaation, automaation ja robotiikan asiantuntijoilta ja keskustelemaan näkymistä elintarvikealalla! Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvike- ja ICT-/teknologia-alan toimijoille....

Lokakuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin yhteinen uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille sekä klusterin jäsenten yhteyshenkilöille. Uutiskirje ilmestyy 3-4 kuukauden välein, painottuen Ruokalaakso-yhteistyöverkoston ja...

Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta! Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa elintarvikeketjun osa-alueita kestävästä ruoan tuotannosta terveellisen...